Virtuálisan is látogatható a 40. AGROmashEXPO

2022. 01. 26., 13:41
programajánló
803
By

A Hungexpo honlapján a rendezvény és a kapcsolódó konferenciák legfőbb témái közül kiemelték többek között az agrárdigitalizációt, az ökológiai gazdálkodást, a támogatási lehetőségek bemutatását.

Átadják továbbá az AGROmashEXPO 2022 Termékfejlesztési díjait, a nyertes termékeket a helyszínen meg is lehet tekinteni. A díjazottak listája a Hungexpo oldalán olvasható. A világhálón keresztül a kiállítást virtuális formában is meg lehet tekinteni.

[cikkbanner]

A rendezvényen kötelező a járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása, belépni tehát csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet. 18 év alattiak is csak így, vagy védett személy felügyeletével vehetnek részt az eseményen.

A MÁV Zrt. közleménye szerint a vasúttal érkezők számára a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából. A kedvezmény érvényesítéséhez 50 százalékos alkalmi menettérti menetjegyet kell vásárolni, majd a program helyszínén található mobilpénztárban lepecsételtetni. Alkalmi menettérti jegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton nem vásárolható meg.

A 40. AGROmashEXPO szombat estig várja a látogatókat. (MTI)

A felvételen Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke beszél a kiállítás megnyitóján.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)