Magyar kézműves sörfőzde tarolt Ázsia legrangosabb sörversenyén

2021. 10. 08., 11:47
Sörpremier
6753
By Gusto

2021-ben a Horizont Brewing itthon már bestseller prémium söre, a Hazy Queen „New England IPA” kategóriában dupla aranyérem elnyerésével, míg a Gentle Bastard az „American IPA” kategóriában nyert aranyéremmel aratott osztatlan sikert az Asia Beer Challenge-en, Ázsia legnagyobb és legrangosabb sörversenyén. 

A magyar piacon prémium söreiről már jól ismert magántulajdonú Horizont Brewing az első magyar kisüzemi sörfőzde, amely az Asia Beer Challenge-re nevezett mindkét sörével aranyérmeket nyert. 

A többszörös díjnyertes sörfőzde rendszeresen nevezi söreit nemzetközi megmérettetéseken, így rutinos résztvevőnek számít ezeken a versenyeken. A most elnyert dupla aranyérem azért is különleges, mert a nívós versenyen New England IPA kategóriában nem ítéltek oda más terméknek vagy gyártónak aranyérmet. A dupla aranyérem után már csak ezüstérmeket osztottak ki. 

A budapesti kis sörfőzde élen jár az innovációban, amely a különböző, komplex fogyasztói igények kielégítésének egyik fontos eszköze. A fiatal, kreatív sörfőzőik célja, hogy kompromisszumoktól mentesen, folyamatosan megújulva olyan ízeket alkossanak, melyek mindig tartogatnak meglepetést. Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés és kivétel nélkül csak természetes alapanyagok felhasználásával készül. 

Az állandóan elérhető szortiment mellett a főzde évente közel 30 féle új sört készít. Sikereit elsősorban az alkalmazott modern technológiának, a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagok és összetevők alkalmazásának köszönheti. Kreatív csapatával és termékeivel rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan változó fogyasztói szokásokhoz, valamint az új söripari irányzatokhoz is.