Újabb szomorú hír: bezár a Laurel

2024. 07. 03., 20:09
Gasztrohírek
2602

Igazán rossz hírt jutott el azokhoz, akik követik a remek budapesti étterem, a Laurel facebook oldalát.

"Már 5 éve annak, hogy megnyitotta kapuit a Laurel a Kertész utcában. 5 éve csillogó szemmel és a tőlünk telhető legnagyobb lelkesedéssel és munkával nyitottuk meg az éttermet. Rengeteg magasságot és mélységet átéltünk ez idő alatt, átvészeltük a Covid-ot, összetartottuk a csapatot, volt, hogy több száz gourmet dobozt csomagoltunk és szállítottunk házhoz a pandémia alatt, működtünk lakásétteremként, részt vettünk számos fesztiválon, megjártuk Erdélyt és ott is feledhetetlen gasztronómiai kalandjaink voltak, valamint lett egy testvéréttermünk, a Csopaki Resti, olykor pedig Sütiboltként is működtünk." - írták posztjukban.

Meséltek arról, milyen sokat tanultak, fejlődtek és küzdöttek az elmúlt években. "Minden, amit ki lehet hozni a Laurelből, azt büszkén mondjuk, hogy kihoztuk és megvalósítottuk, és bár nehéz szívvel, de úgy döntöttünk, hogy a Laurel története itt, a Kertész utcában most véget ér. De hogy jó dolgokat is mondjunk: hamarosan érkezünk új hírekkel, hogy merre, hogyan tovább gondolkodunk a vendéglátásban, mert terveink és megvalósulásra váró álmaink továbbra is vannak. A Csopaki Restit pedig továbbra is üzemeltetjük, rendületlenül megyünk vele tovább, Bence mindenkit vár szeretettel!"

A letaglózó bejegyzésben megköszönték a vendégeiknek a jelenlétet és a szeretetet: "Hálásak vagyunk a sok kedves szóért, amit az évek során kaptunk, valamint köszönjük, hogy ennyien jártatok és ünnepeltetek nálunk, vagy hogy csak "úgy" beugrottatok hozzánk egy jót vacsorázni. Igazán megtisztelő volt minden perc, amit nálunk töltöttetek. A lámpát most lekapcsoljuk."

Az utolsó néhány hét következik - a Laurelben július 28-ig várják a a finom falatokra és kreatív konyhára kíváncsiakat. Őszintén reméljük, lesz folytatás!