Gasztrohírek

Támad a szilvakatyó, a csücsür és a baraboly

Támad a szilvakatyó, a csücsür és a baraboly

By Gusto
2022. 05. 23., 12:22
Május 27-én, pénteken újra megnyitja kapuit az OTP Bank Gourmet Fesztivál, ahol a kiállító éttermek séfjei az ország legnagyobb és legszínesebb menüjével várják a látogatókat. Sárközi Ákos nagymamája házi nudlijával készül, Széll Tamás tejfölösgombócot készít, Rácz Jenő zsíros kenyeret is ad a Millenárison.
A húsmentes ételek nem a rántott sajtnál kezdődnek

A húsmentes ételek nem a rántott sajtnál kezdődnek

By Gusto
2022. 05. 20., 20:18
Az országban elsőként angol nyelvű vegetáriánusszakács-képzést indít a Culinary Institute of Europe. A képzés szakmai vezetője Ádám Csaba, a nemrég bezárt Olimpia étterem egykori séfje.
Íme Magyarország 10+2 legjobb étterme

Íme Magyarország 10+2 legjobb étterme

By Gusto
2022. 05. 17., 18:08
A Dining Guide ismét díjazta Magyarország legjobb éttermeit és séfjeit. Május 16-án este a Várkert Bazárban tudhattuk meg az idei TOP 10+2 étterem listáját. Íme.
Ahol végigkóstolhatjuk Magyarországot

Ahol végigkóstolhatjuk Magyarországot

By Gusto
2022. 05. 11., 09:56
Május 27-29. között ismét a gasztronómia rajongóinak találkozóhelyévé válik a megújult Millenáris, ahol - két év szünet után - újra várja látogatóit az OTP Bank Gourmet Fesztivál. A jubileumi rendezvény - ahol végig kóstolhatjuk Magyarországot - idén is mindenből a legjobbat kínálja, ezúttal az “örökség” jegyében.
Belezúgtam ebbe a vagány vegán hamburgerbe

Belezúgtam ebbe a vagány vegán hamburgerbe

2022. 05. 05., 16:45
A misztikus hamburger-színeváltozást egy tavaszi hétköznap délután ott éltük át, ahol a legkevésbé vártuk, az ország egyik legjobb vegán éttermében.
Nehéz helyzetben a vendéglátás, a top éttermek száma mégis nő

Nehéz helyzetben a vendéglátás, a top éttermek száma mégis nő

By Gusto
2022. 04. 29., 19:59
Május 16-án ismét átadják a legjobb éttermeknek járó elismeréseket az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. A trendekről Herczeg Zoltán gasztronómiai tanácsadó, a Dining Guide lapigazgatója mesél.
A tökéletes húsvéti sonka nyomában

A tökéletes húsvéti sonka nyomában

By Gusto
2022. 04. 14., 11:50
Mészáros Ádám, a BOTANIQ Turai Kastély Clarisse éttermének séfje, aki korábban Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermét is vezette, segít a tökéletes húsvéti sonka kiválasztásában és elkészítésében.
Magyarország a Michelin Guide új úti célja

Magyarország a Michelin Guide új úti célja

By Gusto
2022. 04. 12., 20:01
Megnyílt a legnagyobb Culinaris

Megnyílt a legnagyobb Culinaris

By Gusto
2022. 04. 12., 19:04
Az elmúlt időszak munkájának célja, hogy a Culinaris szélesebb vásárlói réteget szólítson meg, prémium szupermarketként az a hely legyen, ahol az alkalmi, különleges élelmiszerek beszerzése mellett a mindennapi bevásárlás is elintézhető.
Sós fagyival nyitja az idei szezont a díjnyertes cukrász

Sós fagyival nyitja az idei szezont a díjnyertes cukrász

By Gusto
2022. 04. 06., 19:38
Legutóbbi nagy dobása a zöldfűszeres fetasajt-fagyi extraszűz olívaolajjal és Himalája sóval, ami már nem az első sós fagyi a kínálatban.
Dubaj fölött is megjelent a Michelin-csillag

Dubaj fölött is megjelent a Michelin-csillag

By Gusto
2022. 04. 05., 21:32
Dubaj lett az első közel-keleti úti cél, amelynek éttermei bekerülnek a világhírű Michelin-kalauz étteremajánlójába.
Fogyatékkal élők segítenek a kijevi állatkertnek

Fogyatékkal élők segítenek a kijevi állatkertnek

By Gusto
2022. 03. 30., 17:09
Magyarország egyik legismertebb társadalmi vállalkozása, a fogyatékkal élő és a hátrányos helyzetű emberek integrációját előmozdító Fruit of Care is szeretne lehetőségeihez mérten segíteni az Ukrajnát érő orosz invázió kárvallottjain.
Magyar séf is főzött az Oscar-gála utáni partin

Magyar séf is főzött az Oscar-gála utáni partin

By Gusto
2022. 03. 28., 19:18
A csirkepaprikás, a vadas, a somlói galuska és az Eszterházy-torta is a kínálat része volt március 27-én, Los Angelesben, a díjátadó utáni partin.
Második lett a magyar csapat a Bocuse d'Or európai döntőjében

Második lett a magyar csapat a Bocuse d'Or európai döntőjében

By Gusto
2022. 03. 24., 17:04
Véget ért a világ legfontosabb és legizgalmasabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or európai döntője Budapesten. A két napos versengés után íme a 2022-es Bocuse d’Or Europe dobogósai.
Lezajlott a Bocuse d’Or Europe első napja a Hungexpón

Lezajlott a Bocuse d’Or Europe első napja a Hungexpón

By Gusto
2022. 03. 23., 19:46
A zsűri tiszteletbeli elnöke Ana Roš, a két Michelin csillagos Hiša Franko tulajdonos-séfje. A szlovén séfnő nemcsak azért inspiráló, mert 2017-ben a világ legjobb női séfjének választották és 2020-ban étterme rögtön két Michelin-csillagot kapott, hanem azért is, mert tulajdonképpen ő tette fel Szlovéniát a világ gasztrotérképére. Jelenléte pedig azért is fontos, mert a következő szezonban végre Szlovénia is debütál a Bocuse d’Oron.
A hazai gasztronómia legnagyobb alakjai főztek a Bocuse d'Or nyitóeseményén

A hazai gasztronómia legnagyobb alakjai főztek a Bocuse d'Or nyitóeseményén

By Gusto
2022. 03. 23., 19:21
Az esemény előestéjén Lutz Lajos executive chef vezetésével a Párisi Passage Café & Brasserie adott otthont a közel 80 résztvevős nyitóvacsorának, ami a hivatalos program egyik első állomása volt.
Élőben követhetjük 2022 legnagyobb gasztronómiai eseményét

Élőben követhetjük 2022 legnagyobb gasztronómiai eseményét

By Gusto
2022. 03. 22., 11:47
Március 23-24-én, Budapesten rendezik meg a világ legrangosabb és legizgalmasabb szakácsversenyét, a Bocuse d’Or európai döntőjét. A szurkolók nyomon követhetik a magyar csapat és a többi ország látványos vetélkedését a vince.hu élő, helyszíni közvetítésével.
Indul az ínyencségek hete

Indul az ínyencségek hete

By Gusto
2022. 03. 17., 11:17
Az idei tavaszi Étterem Hét 11 napon át, március 17-től március 27-ig tart. Ebben az időszakban ezúttal is fix áron kínálja 3 fogásos menüsorát 114 magyarországi top étterem.
A kávéház, ahová vasárnap reggel is csak asztalfoglalással lehet bejutni

A kávéház, ahová vasárnap reggel is csak asztalfoglalással lehet bejutni

2022. 03. 14., 18:09
Csernus doki legnagyobb dobása szerintem, hogy Egerben, a Dobó téren, az 1770-es években épült Naymayer ház földszintjén 2017-ben megnyitotta Depresso névre keresztelt speciality kávézóját.
A cukrászat minden szinten művészet

A cukrászat minden szinten művészet

By Gusto
2022. 03. 11., 21:38
Angol nyelven indult államilag akkreditált cukrászsegéd-képzés a Culinary Institute of Europe szervezésében.
Ezért az étteremért érdemes Esztergomba menni

Ezért az étteremért érdemes Esztergomba menni

By Gusto
2022. 03. 07., 15:57
A séf célja: félretenni a dogmákat, és hosszas degusztációs menük helyett inkább teljesen egyedi, karakteres fogásokat varázsolni a vendégek elé, méghozzá a gourmet éttermek kiemelkedő színvonalán.
Oroszország nem indul a Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjén

Oroszország nem indul a Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjén

By Gusto
2022. 03. 02., 18:10
Oroszország visszalépésével tizennyolc nemzet - köztük Magyarország - csapatai vesznek részt a világ legrangosabb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjén, amelyet március 23-24-én rendeznek meg a Hungexpón, a Sirha Budapest szakvásár keretein belül.
Különleges étterem nyílt Fóton

Különleges étterem nyílt Fóton

By Gusto
2022. 02. 22., 19:40
Az összetevők között a konyha használ folyami rákot, garnélát és kolbászt, de gyakorlatilag bármilyen helyi alapanyagot átemel a fogásokba. A füstölt ízek meghatározó alapjai a konyhának.
Meglepő, milyen receptekre kerestünk rá a legtöbbet

Meglepő, milyen receptekre kerestünk rá a legtöbbet

By Gusto
2022. 02. 22., 17:59
A legnagyobb keresőhonlap statisztikái alapján utánajártunk, mire is éhezik a magyar, avagy milyen receptekre kerestünk rá a legtöbbet tavaly.
Menyhárt Attila cukrász megnyerte a World Chocolate Masters közép-európai selejtezőjét

Menyhárt Attila cukrász megnyerte a World Chocolate Masters közép-európai selejtezőjét

By Gusto
2022. 02. 09., 19:43
Menyhárt Attila cukrász megnyerte a World Chocolate Masters közép-európai selejtezőjét, ezzel első magyarként kijutott a világbajnokságra.
Az ízletes rizike lett az év gombája

Az ízletes rizike lett az év gombája

By Gusto
2022. 01. 31., 19:10
Mindenképpen érdemes szélesíteni a palettát, és kipróbálni a konyhában a vadontermő gombafajokat is, amilyen például az ízletes rizike.
Három magyar burgonyafajta lesz a tányértéma a Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjén

Három magyar burgonyafajta lesz a tányértéma a Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjén

By Gusto
2022. 01. 29., 19:26
Ezzel mindkét téma reflektál a vendéglátó ország gasztronómiai kultúrájára, amelyre egyaránt jellemzők a Kárpát-medencei népek és kultúrák inspirálta hagyományok és az innováció is.
Új ízzel támad a csokoládémágus

Új ízzel támad a csokoládémágus

By Gusto
2022. 01. 25., 20:00
A Griffé egy olyan egyedülálló mandula rocher, amelyben a mandulapálcikák frissen pörkölt fekete szezámmaggal és granolával találkoznak magas kakaótartalmú tejcsokoládéban.
Idén visszatér a Gourmet Fesztivál

Idén visszatér a Gourmet Fesztivál

By Gusto
2022. 01. 19., 16:42
2022. májusának utolsó hétvégéjén újra jelentkezik az ország és a régió legnagyobb gasztronómiai ünnepe, a Gourmet.
A magyar cukrász lekörözte az olaszokat

A magyar cukrász lekörözte az olaszokat

By Gusto
2022. 01. 18., 17:32
Riminiben, a legnagyobb olasz fagylaltkiállításon mutathatja be a tudományát hamarosan Fazekas Ádám cukrászmester, akinek pisztáciafagyija megnyerte az idei világbajnokságot.
Ha csökken a hideg, kevesebb lesz az élelmiszer

Ha csökken a hideg, kevesebb lesz az élelmiszer

By Gusto
2022. 01. 08., 09:23
Szomorú jövő a magyar mezőgazdaságban.
A lejárt szavatosságú élelmiszereket még sokáig lehet fogyasztani

A lejárt szavatosságú élelmiszereket még sokáig lehet fogyasztani

By Gusto
2022. 01. 05., 19:11
Itt a világ 15 legdrágább Michelin-csillagos étterme

Itt a világ 15 legdrágább Michelin-csillagos étterme

By Gusto
2022. 01. 05., 17:53
Noha a Michelin-kalauzban akad pár pénztárcabarát hely is, azért azt a legtöbb gasztrokibic tudja, hogy a csillagos éttermek többségében egy sok fogásos ebéd vagy vacsora kisebb vagyonba kerül.
Égő papírlapon búcsúzik Buda legendás étterme

Égő papírlapon búcsúzik Buda legendás étterme

2022. 01. 02., 19:58
Az étterem Instagram oldalán kis videóval búcsúzik, egy fém tálcán meggyújtanak egy kitépett papírlapot, amin a time to say goodbye felirat olvasható.
Ez a 10 legrészegesebb ország

Ez a 10 legrészegesebb ország

By Gusto
2021. 12. 21., 19:39
Természetesen Magyarország sem hiányozhat a Top 10-ből.
Nálunk van Európa legjobb karácsonyi vására

Nálunk van Európa legjobb karácsonyi vására

By Gusto
2021. 12. 13., 19:54
A European Best Destinations független utazási portál tíz napig tartó online szavazásán a budapesti rendezvényre 163 országból csaknem 25 ezer szavazat érkezett.
Ezek idén a legjobb bejglik

Ezek idén a legjobb bejglik

By Gusto
2021. 11. 28., 17:14
Kategóriánként három fős zsűri értékelte a versenymunkákat. A három kategóriában idén is összesen 56 bejglit kóstolt és értékelt a neves szaktekintélyekből és ismert személyiségekből álló zsűri.
Végleg bezár Budapest egyik kultikus étterme

Végleg bezár Budapest egyik kultikus étterme

By Gusto
2021. 11. 26., 17:08
Szomorúak vagyunk, mert mi is sokat látogattuk ezt a fantasztikus műintézményt, amit anno Takács Lajos keltett életre.
Hét érdekesség, amit biztosan nem tudott a mézről

Hét érdekesség, amit biztosan nem tudott a mézről

By Gusto
2021. 11. 25., 17:32
Magyarországon nem csak a fogyasztásának, de a termelésének is komoly hagyománya van, ami jó néhány szabadalmi bejegyzést eredményezett.
A csapvíz jobb és olcsóbb, mint a palackos

A csapvíz jobb és olcsóbb, mint a palackos

By Gusto
2021. 11. 24., 20:37
Azt, hogy kinek mit jelent környezete védelme, leginkább mindennapi tevékenysége árulja el. Sokan nem is gondolnak bele, hogy a csomagolt termékekkel, így a palackos ásványvíz megvásárlásával milyen szinten terhelik környezetüket. És akkor még nem is számolták ki, hogy a pénztárcájuk mennyivel rosszabbul jár!
Itt vannak az Év Szaloncukra verseny győztesei

Itt vannak az Év Szaloncukra verseny győztesei

By Gusto
2021. 11. 23., 20:01
A gyártók szabadon dönthettek az ingyenes versenyen való részvételről, illetve, hogy nevezés esetén hányféle szaloncukrot indítanak el a versenyben.
Sokan ugranának fejest a vendéglátásba

Sokan ugranának fejest a vendéglátásba

By Gusto
2021. 11. 22., 14:33
Az év gasztrofelmérése - 2021 elnevezésű kutatás alapján a vendéglátás kifejezetten vonzó szakma azoknak, akik nincsenek benne: az 1600 megkérdezett 11 százaléka válaszolta azt, hogy a tervei között szerepel saját hely nyitása.
Így lesz finom a mák az ünnepi süteményekben

Így lesz finom a mák az ünnepi süteményekben

By Gusto
2021. 11. 22., 09:40
A magyarok kedvenc ételei között stabil és igen előkelő pozíciója van a máknak és a belőle készült főételeknek, desszerteknek. Hagyományos ünnepi süteményünk, a bejgli egyik legnépszerűbb tölteléke. Éppen ezért nem mindegy, milyen a mák minősége.
Aki valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat

Aki valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat

By Gusto
2021. 11. 18., 17:17
A nemzetközi hírű, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert chocoMe manufaktúra ínyenc ganache-aival évről évre újraértelmezi a szaloncukrot is.
Menő étlappal újít Magyarország első székely gourmet étterme

Menő étlappal újít Magyarország első székely gourmet étterme

By Gusto
2021. 11. 17., 15:14
Megvalósult a csapat nagy álma, hiszen sikerült feltenni az erdélyi konyhát a nemzetközi térképre.
Ahol a kortárs konyha a kortárs művészettel találkozik

Ahol a kortárs konyha a kortárs művészettel találkozik

By Gusto
2021. 11. 12., 16:02
A FELIX Kitchen&Bar november 15-én AQVA néven megnyitja új termét, ahol gasztronómia és művészet találkozik: a falakon kortárs művészek alkotásai, a tér pedig kiegészül egy látványkonyhával és chef’s table-el.
Magyar a világ negyedik legjobb sajtja

Magyar a világ negyedik legjobb sajtja

By Gusto
2021. 11. 09., 18:08
A Csíz két érme soha nem látott magyar siker.
Meghalt a tiramisu atyja

Meghalt a tiramisu atyja

By Gusto
2021. 11. 02., 21:16
Az észak-olaszországi Trevisóban található Le Beccherie étterem tulajdonosa az 1960-as években feleségével, Albával és Roberto Linguanotto séffel alkotta meg a közkedvelt olasz édesség receptjét.
Újra nyüzsgő piac lesz a veszprémi Óváros téren

Újra nyüzsgő piac lesz a veszprémi Óváros téren

By Gusto
2021. 10. 27., 18:41
Nyolcvanöt év szünet után újra fergeteges piaci hangulat töltheti be Veszprém különleges formájú, csodálatos műemlék épületekkel körülvett főterét, az Óváros teret.
Bocuse d'Or-életműdíjat kapott Bíró Lajos

Bocuse d'Or-életműdíjat kapott Bíró Lajos

By Gusto
2021. 10. 23., 11:11
A Hungexpo új kongresszusi központjában csütörtökön rendezték meg a Bocuse d’Or szakácsverseny magyar döntőjét. A Hungexpo új kongresszusi központjában csütörtökön rendezték meg a Bocuse d’Or szakácsverseny magyar döntőjét.
Melyik a magyarok kedvenc házi sütije?

Melyik a magyarok kedvenc házi sütije?

By Gusto
2021. 10. 15., 13:49
Melyik házi sütemény kerül leggyakrabban a vasárnapi asztalokra a magyar otthonokban? Melyik hazai édesség hódít a Z generáció körében Budapesten, és milyen desszerttel lepik meg unokáikat legszívesebben a vidéki nagyszülők? Ezekre a kérdésekre keresi a választ egy új felmérés.
A finnek feltalálták a mesterséges kávét

A finnek feltalálták a mesterséges kávét

By Gusto
2021. 10. 14., 19:58
Finn kutatók a kávébab termesztésének fenntarthatóbb alternatíváját fejlesztették ki: laboratóriumban állítottak elő kávét, amelynek aromája és íze is hasonlít az igazihoz.
Ez a világ 50 legjobb étterme

Ez a világ 50 legjobb étterme

By Gusto
2021. 10. 10., 14:03
A The World's 50 Best Restaurants elnevezésű ranglista összeállítását a brit Restaurant magazin kezdte el 2002-ben promóciós céllal. Az évek során globális jelentőséget kapott a lista, és komoly díjátadó ünnepség szerveződött köré.
Mákos-fehércsokis almatorta nyerte a hobbicukrászok versenyét

Mákos-fehércsokis almatorta nyerte a hobbicukrászok versenyét

By Gusto
2021. 10. 06., 16:34
A Magyarország Cukormentes Tortája program hobbicukrászok számára rendezett versenyét idén a solymári Hesz Rita nyerte meg a Mákos-fehércsokis almatorta elnevezésű alkotásával.
Október 1-én kezdődik az Országos Étterem Hét

Október 1-én kezdődik az Országos Étterem Hét

By Gusto
2021. 09. 29., 11:32
11. helyen végzett a magyar csapat a Bocuse d'Or versenyen

11. helyen végzett a magyar csapat a Bocuse d'Or versenyen

By Gusto
2021. 09. 27., 16:01
Így készül a magyar csapat egyik versenyfogása

Így készül a magyar csapat egyik versenyfogása

By Gusto
2021. 09. 27., 13:30
Magyar találmány segít a laktózérzékenyeknek és diétázóknak

Magyar találmány segít a laktózérzékenyeknek és diétázóknak

By Gusto
2021. 09. 27., 08:08
Szeptember 27-én izgulhatunk a magyar csapatért

Szeptember 27-én izgulhatunk a magyar csapatért

By Gusto
2021. 09. 25., 13:58
Gundel Károly-díjat kapott az Anyukám mondta

Gundel Károly-díjat kapott az Anyukám mondta

By Gusto
2021. 09. 24., 14:31
Két magyar étterem borlapja a világ legjobbjai között

Két magyar étterem borlapja a világ legjobbjai között

By Gusto
2021. 09. 15., 19:35
A Balaton Magyarország kiemelkedő gasztronómiai régiója lett

A Balaton Magyarország kiemelkedő gasztronómiai régiója lett

By Gusto
2021. 09. 15., 18:19
Óriási magyar siker a sajtok világversenyén

Óriási magyar siker a sajtok világversenyén

By Gusto
2021. 09. 15., 14:59
 Életműdíjat kap a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa

Életműdíjat kap a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa

By Gusto
2021. 09. 12., 11:35
Ezek a legjobb ásványvizek

Ezek a legjobb ásványvizek

By Gusto
2021. 09. 11., 18:59
Wolfgang Puck új csapattagokat keres

Wolfgang Puck új csapattagokat keres

By Gusto
2021. 09. 08., 12:19
Budapesten két új Michelin-csillagot és hat új Michelin-ajánlást osztott ki a neves francia kalauz

Budapesten két új Michelin-csillagot és hat új Michelin-ajánlást osztott ki a neves francia kalauz

By Gusto
2021. 09. 02., 19:10
Jönnek a guruló gasztronómia fenegyerekei

Jönnek a guruló gasztronómia fenegyerekei

By Gusto
2021. 09. 01., 15:40
A chocoMe beveti őszi újdonságait

A chocoMe beveti őszi újdonságait

By Gusto
2021. 08. 31., 20:50
Tízezer dolláros borravalót adott egy vendég

Tízezer dolláros borravalót adott egy vendég

By Gusto
2021. 08. 25., 22:51
Ezeket a grillételeket szeretik a magyarok

Ezeket a grillételeket szeretik a magyarok

By Gusto
2021. 08. 11., 16:07
Érdekes lesz az idei Magyar Ízek Utcája

Érdekes lesz az idei Magyar Ízek Utcája

By Gusto
2021. 08. 10., 21:21
Íme a 2021-es Év Strandétele verseny győztese

Íme a 2021-es Év Strandétele verseny győztese

By Gusto
2021. 08. 04., 18:05
 Megvan a Magyarország tortája díj győztese

Megvan a Magyarország tortája díj győztese

By Gusto
2021. 08. 03., 20:28
Fantasztikus hír a Magyar Bocuse d’Or Akadémiától

Fantasztikus hír a Magyar Bocuse d’Or Akadémiától

By Gusto
2021. 07. 30., 12:36
Kétszáz dollár a világ legdrágább sült krumplija

Kétszáz dollár a világ legdrágább sült krumplija

By Gusto
2021. 07. 30., 10:37
Megnyílt a déli part első nápolyi pizzázója

Megnyílt a déli part első nápolyi pizzázója

By Gusto
2021. 07. 07., 12:39
Irány Máriafürdő!
Már Diósdon is ehetünk igazi nápolyi pizzát

Már Diósdon is ehetünk igazi nápolyi pizzát

2021. 07. 04., 14:26
Ez tényleg igazi szenzáció.
Ezekkel a zöldségekkel dobjuk fel a grillpartit!

Ezekkel a zöldségekkel dobjuk fel a grillpartit!

By Gusto
2021. 06. 30., 19:11
Néhány alapszabály.
Szigligeten nyílik a Balaton új kulináris és kulturális fellegvára

Szigligeten nyílik a Balaton új kulináris és kulturális fellegvára

By Gusto
2021. 06. 21., 10:05
Ez erős lesz.
A legjobb nyári hűsítő a hidegen áztatott zöldtea

A legjobb nyári hűsítő a hidegen áztatott zöldtea

By Gusto
2021. 06. 20., 15:04
Most ezt ajánljuk mindenkinek.
Megvan a Balaton Fagyija verseny idei győztese

Megvan a Balaton Fagyija verseny idei győztese

By Gusto
2021. 06. 17., 11:03
Az idei versenyre 23 édességgel nevezett 13 Balaton környéki cukrászda, kézműves fagylaltozó.
A Dubaji Világkiállítás új lehetőség a magyar gasztronómia számára

A Dubaji Világkiállítás új lehetőség a magyar gasztronómia számára

By Gusto
2021. 06. 08., 11:00
A bisztrómenüt Csapody Balázs, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke és Mautner Zsófia gasztroblogger mutatták be.
Sophia Lorenről elnevezett étterem nyílik Firenzében

Sophia Lorenről elnevezett étterem nyílik Firenzében

By Gusto
2021. 06. 08., 08:36
Olyan vendéglőlánc első eleme, amely olasz gasztronómiát kínál a vendégeknek.
Megújult a gusto.hu gasztronómiai magazin

Megújult a gusto.hu gasztronómiai magazin

By Gusto
2021. 06. 07., 15:52
Nemcsak dizájnosabb, de átláthatóbb is lett az oldal.
Újra kinyit Budapest szőlőskertje

Újra kinyit Budapest szőlőskertje

By Gusto
2021. 05. 26., 17:38
Végre ismét meg lehet kóstolni a helyi ízeket, borokat, pezsgőket, és újra lehet ejtőzni a szőlősorok között.
Védi vendégeit a Michelin-csillagos étterem

Védi vendégeit a Michelin-csillagos étterem

By Gusto
2021. 05. 25., 16:32
A Michelin csillagos éttermek közül elsőként nyitott újra a Costes Downtown, aminek már „okosfesték” is tisztítja a levegőjét.
Munkába állították az első paellarobotot

Munkába állították az első paellarobotot

By Gusto
2021. 05. 20., 22:45
Egy spanyol séf is elismerően szólt arról paelláról, amelyet egy spanyol cég által kifejlesztett robot készít.
Három nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra

Három nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra

By Gusto
2021. 05. 15., 21:52
Díjesővel végződött az International Chocolate Awards világbajnoki döntője.
Nooormális? Itt a világ első pizzautomatája

Nooormális? Itt a világ első pizzautomatája

By Gusto
2021. 05. 12., 21:02
Ön szerint van jövője?
Megnyitja kapuit az Agárdi Almárium

Megnyitja kapuit az Agárdi Almárium

By Gusto
2021. 04. 27., 11:48
Mérföldkő a 20 éves Agárdi Pálinkafőzde életében.
Új-Zélandról indul a húsvéti nyuszi

Új-Zélandról indul a húsvéti nyuszi

By
2021. 03. 30., 19:37
A GLÉDA vendéglő és az új-zélandi ANZIL Hungarian Restaurant közös akciója.
Magyar a világ legegészségesebb itala

Magyar a világ legegészségesebb itala

By
2021. 03. 24., 10:02
Magyar termék nyerte Londonban a világ legegészségesebb italainak versenyét.
Exkluzív csokik húsvétra

Exkluzív csokik húsvétra

By
2021. 03. 19., 16:17
Nincs ünnep chocoMe csokoládé nélkül.
A világ két végéről fognak össze a magyar vendéglősök

A világ két végéről fognak össze a magyar vendéglősök

By
2021. 02. 19., 11:52
Így született meg az anyákat segítő együttműködés.
Ezt az alkoholt, ezt a kaját és ezt a desszertet rendeljük házhoz legtöbbször

Ezt az alkoholt, ezt a kaját és ezt a desszertet rendeljük házhoz legtöbbször

By
2021. 02. 16., 10:49
Népszerű lett az alkoholrendelés a korlátozások hatására.
Újraindul a vendéglátás Olaszországban

Újraindul a vendéglátás Olaszországban

By
2021. 01. 30., 19:44
Kinyitnak az éttermek, bárok, kávéházak.
Na, vajon melyik a legjobb mogyorókrém?

Na, vajon melyik a legjobb mogyorókrém?

By
2021. 01. 26., 09:24
34 mogyorókrémet vizsgáltak.
A Covid ellenére is megnyitott a Nudli

A Covid ellenére is megnyitott a Nudli

By
2020. 12. 19., 12:42
Bevállalták.
A karácsonyi panettone az új sláger

A karácsonyi panettone az új sláger

By
2020. 12. 12., 18:29
Kiszorítja a mákos-diós bejglit a karácsonyi asztalról?