Gasztrotúra

Esővel indult, mosollyal folytatódott a Gourmet Fesztivál

Esővel indult, mosollyal folytatódott a Gourmet Fesztivál

2024. 05. 25., 08:30
Akkor lepődnénk meg, ha nem esett volna: a Gourmet Fesztivál nyitónapjához a víz ugyanúgy hozzátartozik, mint a jó ételek és a finom italok.
Irány nyugat: Óváron finom falatokkal vártak

Irány nyugat: Óváron finom falatokkal vártak

2024. 05. 14., 09:00
Vannak olyan városok, amiknek békés, szerethető hangulata van, olyanok, ahova mindig jól esik visszamenni: nekem Mosonmagyaróvár is ilyen, így nem kellett kétszer feltenni a kérdést, megyek-e a Belvárosi Gasztro Tavaszra.
Még ott is hal volt, ahol nem vártuk volna

Még ott is hal volt, ahol nem vártuk volna

2024. 04. 22., 11:15
A panna cotta ugyan ránézésre epres volt, de ha a mélyére nézünk a dolgoknak, a finom olasz desszert sem lógott ki a főzőest tematikájából.
Gasztrotúra Csehországban

Gasztrotúra Csehországban

2024. 04. 10., 14:49
Az ország déli részébe látogattunk el, hogy felfedezzük, mit tartogat nekünk a terület Morvaországtól nyugatra, a Šumava-hegységtől pedig keletre.
Van már jövőképe a Balaton-felvidéknek

Van már jövőképe a Balaton-felvidéknek

By Gusto
2022. 09. 24., 09:15
A könyv a régió intelligens tájhasználatát, fenntartható gyakorlatait, innovatív kezdeményezéseit és közösségi dilemmáit tárja fel.
Vidd haza Szekszárdot!

Vidd haza Szekszárdot!

By Gusto
2022. 05. 02., 13:42
35 helyi borászat összefogásával elkészült az a telefonos applikáció, amelyen keresztül elérhető a tájegység borturizmusához kapcsolódó összes információ.
Boldog születésnapot, St. Andrea!

Boldog születésnapot, St. Andrea!

2022. 03. 22., 19:39
Stílusosan ünnepelte 20. születésnapját a St. Andrea szőlőbirtok, egy éppen 225 éves burgundiai borászat társaságában. Na, de hogy kerülnek a nagy múltú, világhíres Maison Louis Latourborai főszereplőként a St. Andrea egerszalóki ünnepi asztalára?
Ez lesz az utolsó Téli Etyeki Piknik

Ez lesz az utolsó Téli Etyeki Piknik

By Gusto
2022. 01. 11., 14:51
A böllérek 9 órára időzítették a pörzsölést, hogy ne kelljen a vendégeknek hajnalban kelni, tehát érdemes már reggel kilátogatni a Gasztrosétányra.
Lúdas Matyi szellemi örököseit várják Etyeken

Lúdas Matyi szellemi örököseit várják Etyeken

By Gusto
2021. 11. 02., 20:44
November 13-án a már hagyományos LIBADALOMmal jelentkeznek az etyekiek a Gasztrosétányon. Már 10.00 órától várják a libás étkek az újbor szerelmeseit és Lúdas Matyi szellemi örököseit, akik szeretnének részt venni a libafutamon.
Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek

Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek

By Gusto
2021. 10. 19., 11:59
Október 23-24-én Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek. Ezen a hétvégén 10.00 órától nyitnak ki a pinceajtók, présházak, sonkás és sajtos, szörpös és a parasztudvar.