Itt az alkalom, hogy megismerjük a Szent György-hegy borait

2022. 08. 12., 19:26
Programajánló
8533
By Gusto

A Szent György-hegy hajnalig program napközbeni kistestvére a Szent György-hegy matiné, amit idén először rendeznek meg szeptember 3-án, a szüreti időszakban.

A szervezők célja egész napos laza programot nyújtani, amolyan nyitott pincék jelleggel, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik a hegy vendéglátóit, borászatait. Tíz helyszínnel, déltől este 8 óráig.

„A helyszínek egy része, na meg a ‘hajnalig program’ vendégei is nagyon szerették volna, hogy csináljunk valamit szeptemberben, és régóta tervben van egy lazább, napközbeni program. Idén kipróbáljuk! Ilyenkor, a szüreti időszakban érezhetően több teher van a borászatokon, mindenki éjjel-nappal munkában van, így különösen ideális napközbeni programot szervezni” – mondja Budavári Dóra főszervező. 

Társasozás, teke, falatok a Zöldülő teraszon, kóstolás a Hóbor Pincénél, utánozhatatlan hangulat a Szászi Birtokon, ping-pong és hinta persze borral a kézben a Horváth Pincénél, zenés gyerekprogram és máshol nem kóstolható borok a Borbolt a völgyben kertjében, pezsgő és vörösborok kóstolója a 2HA teraszán, betérő a Pap Wines vega lakáséttermébe, családias hangulat a Molnár Pincénél, a NAPVIRÁG pince kihagyhatatlan meséi és borai, borkekszek és frizzante a Killer Pince romantikus kertjében. Ez a Szent György-hegy MATINÉ! 

A részvételhez nem kell előzetesen regisztrálni, a helyszínek bármelyikén hozzá lehet jutni a kóstolópohárhoz, 2000 forintért. 

(Halkan megjegyezük, hogy szerintünk a Szent György-hegy teljes megismerése nem lehetséges a Gilvesy és a Bencze birtok nélkül. Az ő nevüket nem látjuk a programok között. Kár.)