Hajnalig bulizhatunk majd a Szent György-hegyen

2024. 04. 09., 12:03
Programajánló
1211
By Gusto

Már-már tradíció, hogy június első szombatján a Balaton-felvidék csodás szőlőhegye megtelik élettel és egy napra a borrajongó természetbarátoké lesz a főszerep. 

A Szent György-hegy HAJNALIG a nyár egyik leghangulatosabb fesztiválja, amikor olyan kis pincék is kinyitnak, ahova máskor nem lehet ellátogatni. 

Ez a nap a találkozásoké, a pikniké, a lassulásé, a zenéké, a jó boroké, a naplementéé és sárkányoké! 

A sárkányok ugyanis a legenda szerint hagyományosan otthon érzik magukat a Szent György-hegyen, 2024 pedig a kínai asztrológia szerint a sárkány éve.

így a szervezők idén tábortüzekkel, sárkányos tematikával, sárkánytúrákkal és természetesen vulkanikus, tüzes borokkal fűszerezik a hétvégét. Az eseményre limitált számú jegy kapható, hogy mind a vendégek, mind a vendéglátók jól tudják érezni magukat.

Újdonság, hogy 6 év után a fesztiválnak új pohara lesz: ezentúl minden évben egy új grafika kerül majd a borospoharakra, így a visszajáró vendégek évről évre összegyűjthetik a limitált darabokat. Idén a hegy gyomrából nézelődő sárkány lesz a társunk a borozásban!” – meséli Budavári Dóra, a Szent György-hegy HAJNALIG szervezője, ötletgazdája. 

További részletek és jegyek: 

HONLAP és jegyelővétel
FACEBOOK
JEGYEK 
ESEMÉNY

Fotó kredit: Chripkó Lili, Kovács Fanni, Heim Alexandra, Orbán Péter, Horpáczi Dávid