Ahol a kortárs konyha a kortárs művészettel találkozik
A FELIX Kitchen&Bar november 15-én AQVA néven megnyitja új termét, ahol gasztronómia és művészet találkozik: a falakon kortárs művészek alkotásai, a tér pedig kiegészül egy látványkonyhával és chef’s table-el.
A most debütált Jeremy Cayron executive chef őszi-téli menüje minden eddiginél különlegesebb alapanyagokat és ízeket tartogat, Czinki Tamás Master Sommelier pedig aktuális borlapjával emelte a tétet.
Ódor András új koktél-, itallappal, FELIX Luxury Spirit Collection-nel várja a nemzetközi szintű bárkultúrára igényes fogyasztókat.
Az AQVA terem nevét az épület Vízház múltja ihlette: a szivattyúház szíve a kazánterem volt, amely korábban az Ybl Budai Kreatív Ház kiállítótereként működött, amely mostantól a kortárs művészetet befogadó közösségi színtérré válik.
Időszakos kiállítások váltják majd itt egymást, az első tárlat az „AQVA: A Duna közelsége” nevet viseli. Közös szervezésben az acb Galériával, Bak Imre, Agnes Denes, Pauer Gyula művei között ebédelhet és vacsorázhat, aki ide foglal asztalt.