Három nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra

2021. 05. 15., 21:52
Gasztrohírek
3470
By Gusto

A csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára díjesővel végződött az International Chocolate Awards világbajnoki döntője: egy arany-, egy bronzérmet és egy különdíjat kapott az online közvetített díjátadón.

A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás két íze kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: egy közülük alapanyag-különdíjas is lett.

A duplán díjazott aranyérmes az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicília mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. A csokoládét az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé.

A csokoládé különdíjat is kapott a rendkívül magas minőségű alapanyagok használatáért.

Az exkluzív drazséválogatás másik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró, mennyei ízvilágával bronzérmesként végzett a világbajnoki döntőben.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa idén is rászolgált a 2019-ben Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra.