Híres cukrászséf nyitott desszertműhelyt Nagykanizsán
Jakabfi Dávid elismert cukrászséf, a modern cukrászat egyik kiemelkedő alakja, akinek desszertkülönlegességei világhírű katalógusok, például a párizsi Le journal du pâtissier címlapján jelentek meg.
Örülhetnek a helyiek, a Desszertműhely február 8-án megnyitotta kapuit Nagykanizsán, a kertváros központjában, a Jakabkúti utcában.
A cukrászséf eddig csak előadásokra készítette különlegességeit, ám a műhely megnyitásával már szélesebb közönség is hazaviheti a finomságokat.
„Gyermekkori álmom vált valóra a műhely megnyitásával. Hálás vagyok, hogy eljutottam erre a pontra a karrierem során, hogy közvetlen kapcsolatba tudok lépni az emberekkel. Szívmelengető érzés a vendégek mosolyát látni, amikor a kezükbe adom a számukra elkészített édességet”- árulta el a világhírű cukrászséf.
A repertoárban többnyire átdolgozott magyar klasszikusok szerepelnek, mint a Rákóczi túrós, a Somlói galuska, vagy a híres-neves Rigójancsi.
Jakabfi régi álma, hogy ez utóbbit újra divatba hozza könnyű vajas piskótával, valódi csokoládékrémmel.
Forrás: Jakabfi Dávid Desszertműhely