Aki valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat
A nemzetközi hírű, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert chocoMe manufaktúra ínyenc ganache-aival évről évre újraértelmezi a szaloncukrot is.
A csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné. Mennyei ízpárt rejt a mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukor-költemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.
Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak az exkluzív kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony legszebb emlékeket idéző ízvarázslatát.
A táblás téli ízmámor ezzel nem ér véget: itt a 41% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, illetve a fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával.
Idén a karácsonyi kiadású táblás csokoládék Carré méretben is elérhetőek (50g)
Még több melengető nosztalgiát visznek a hideg napokba és az ünnepi időszakba a chocoMe ősszel debütált forró csokoládé változatai.
A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség,a Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkünket is felmelegíti.
A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral minden ínyenc álma.
A Tonkababbal fűszerezett tejcsokoládé alapú forró csokoládé igazi egzotikus kuriózum, míg legújabb forrócsokoládés összeállításukban a magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a piemontei mogyoróval készített gianduja krémes csábereje találkozik.