Michelin-ajánlott kisvendéglő csatlakozott a SVÉT-hez

2024. 03. 23., 19:58
Gasztrohírek
6331
By Gusto

A tiszalöki Horgonyzó Kisvendéglő hivatalosan is a Stílusos Vidéki Éttermiség egyesület tagjai közé lépett. 

Bemutatkozó posztjukban azt írják, a Horgonyzó Kisvendéglő, a tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem Takács Attila konyhafőnökkel és Pataky Péter kreatív séffel az élén működik.

 

A két tulajdonos, Kecskés Andi és Tamás mindent elkövet, hogy itt mindenki otthonosan érezze magát, függetlenül attól, hogy az első teraszon, az elegáns hátsó kerthelyiségben, vagy akár télen, a kandalló mellett foglal helyet.

Étlapukon friss halételekkel, fatüzeléses kemencében sütött kovászos pizzával, igazi, szívvel-lélekkel készült „horgonyzós” fogásokkal találkozhatnak vendégeik.

 

Csakis a legjobb, helyi és szezonális alapanyagokkal dolgoznak.

Mottójuk: „Nem félünk kisvendéglő lenni.”

A Horgonyzó Kisvendéglőt 2022-ben és 2023-ban a Michelin Guide egy tányérral jutalmazta, ami azt jelenti, hogy jó szívvel ajánlott étteremnek tartja, ahol őszinte, szeretettel készült ételt kapnak a vendégek.

Van egy plusz jó hírünk is. 

Március 27-én 17 órakor mangalica borvacsorán vehetnek részt azok a szerencsések, akik időben jelentkeznek. 

Az ételsort Ruprecht László séf kreálja, a borokat Áts Károly és Balla Géza személyesen prezentálja. 

 

Képek forrása: Horgonyzó Kisvendéglő