Michelin-ajánlott kisvendéglő csatlakozott a SVÉT-hez
A tiszalöki Horgonyzó Kisvendéglő hivatalosan is a Stílusos Vidéki Éttermiség egyesület tagjai közé lépett.
Bemutatkozó posztjukban azt írják, a Horgonyzó Kisvendéglő, a tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem Takács Attila konyhafőnökkel és Pataky Péter kreatív séffel az élén működik.
A két tulajdonos, Kecskés Andi és Tamás mindent elkövet, hogy itt mindenki otthonosan érezze magát, függetlenül attól, hogy az első teraszon, az elegáns hátsó kerthelyiségben, vagy akár télen, a kandalló mellett foglal helyet.
Étlapukon friss halételekkel, fatüzeléses kemencében sütött kovászos pizzával, igazi, szívvel-lélekkel készült „horgonyzós” fogásokkal találkozhatnak vendégeik.
Csakis a legjobb, helyi és szezonális alapanyagokkal dolgoznak.
Mottójuk: „Nem félünk kisvendéglő lenni.”
A Horgonyzó Kisvendéglőt 2022-ben és 2023-ban a Michelin Guide egy tányérral jutalmazta, ami azt jelenti, hogy jó szívvel ajánlott étteremnek tartja, ahol őszinte, szeretettel készült ételt kapnak a vendégek.
Van egy plusz jó hírünk is.
Március 27-én 17 órakor mangalica borvacsorán vehetnek részt azok a szerencsések, akik időben jelentkeznek.
Az ételsort Ruprecht László séf kreálja, a borokat Áts Károly és Balla Géza személyesen prezentálja.
Képek forrása: Horgonyzó Kisvendéglő