A Rosinante két remek programmal csalogat
A Szentendrei-sziget népszerű étterme a Rosinante két remek programmal csalogat június végén: bbq, kertmozi, grillételek várnak azokra, akik kiélveznék a vidéki vendéglátást!
Az idei első vintage vacsora június 22-én lesz: hagyományos nyári tematikus esemény, ahol a jókedv, az étel és ital adott, csupán a megfelelő öltözékről kell a vendégeknek gondoskodni.
Az este hat órakor kezdődő vacsora menüje kifejezetten izgalmas:
Levesek
Mentás ribizli leves sárgadinnyével
Gazpacho
Előételek
Grillezett garnéla mangóval bébi római saláta leveleken
Kecskesajtos-pestós-paradicsomos tartlet
Serrano sonkába göngyölt kacsamáj körtével, spenóttal
Húsételek
Érlelt sajttal, zöldhagymával töltött jércemell ropogós morzsába forgatva
Citromos tőkehal filé grillezve
Avokádos csirkés totilla tekercs
Grillezett sertés szűz pancettával, pecorinoval, rukkolával
Köretek
Mascarponés zeller püré
Grillezett zöldség kebab
Dödölle fokhagymás tejföllel sült hagymával
Vajas-petrezselymes újburgonya
Saláták
Karalábé-alma saláta
Fehérbab saláta csicseriborsóval, koktélparadicsommal, krémes koriander szósszal
Joghurtos uborkasaláta zsenge piros retekkel
Desszertek
Málnás-pisztáciás tiramisu
Epres rebarbarás pite
Mogyorós csoki tart
A vacsora ára: 9900 Ft/fő.
Ha mindenki jóllakott, indul a kertmozi! A Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák című filmet vetítik majd a szigetmonostori étterem teraszán.
Egy héttel később is izgalmas estét kínál a Rosinante: olasz hangulatban a napfény ízeit kínálja Horváth Gábor séf, aki a grillsütőt beizzítva készíti el a fogásokat a medence melletti nyári konyhában, ahol június 29-én jégbe hűtött proseccóval készülnek a várható meleg estére.
Előétel
Spenótos, rikottás házi gnocchi zsályás fűszervajon futtatva, a tenger szerelmeseinek fokhagymás, fehérboros garnélafarokkal
Főétel
Édesköményes rizottóval töltött borjú vagy tintahal, ropogós kerti salátával
Desszert
Mézes semifreddo, cantuccini, mosolygós málna és szeder
A közös főzés kezdete 17.00 - másnap közös büféreggelivel zárják a programot.
A program díja szállással, főzéssel, egy pohár proseccóval, reggelivel 40 000 Ft/fő.
További információkért kattintson ide.