Az építkezőket és a lakásfelújítókat is várják a II. Bau Budapest Expón

2023. 08. 29., 20:11
programajánló
1882
By

A három napon át tartó kiállítás és vásár a legszélesebb spektrumon mutatja be az építőipar trendjeit, innovatív és minőségi megoldásait. Legyen szó építkezésről, lakásfelújításról, házbővítésről vagy korszerűsítésről, a segédanyagoktól a szerszámokon át a dizájn elemekig inspiráció, innováció és szakmai segítség várja a látogatókat.

Az energiaárak, a munka- és anyagköltségek növekedése, valamint a gazdaságban jelenlévő bizonytalanság erős kihívás elé állítják azokat, akik otthonuk felépítését, bővítését, szépítését vagy modernizálását határozták el. A nehezített körülmények nemcsak a laikusokra, de az építőipar mestereire is érvényesek, akik számára létfontosságú a megújulás, a legmodernebb technológiák és alapanyagok, sőt szerszámok ismerete.

A II. Bau Budapest Expo nem kevesebbre vállalkozik, minthogy fontos találkozási pont legyen az építőipari szakma kínálata és a téma iránt érdeklődő magánemberek, valamint építőipari mesterek között. A személyes szaktanácsadás mellett bőséges kínálatra és exkluzív kedvezményekre, valamint értékes nyereményekre és szóróajándékokra is számíthat a látogató.

A Mesterek Napja szeptember 15-én a Bau Budapest Expo kiemelt kísérő rendezvénye lesz, amelyen a nagy gyártó cégek külön bemutatókkal, gyakorlati tanácsokkal és előadásokkal várják a mestereket, kivitelezőket, szakembereket, és természetesen a téma iránt érdeklődő magánembereket is.

A kiállítók közel 300 termékkört visznek közel az érdeklődőkhöz.

A kiállításon lehetőség nyílik találkozni a különböző építőanyagok, berendezések, szerszámok és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos termékek képviselőivel. Sok kiállító lehetőséget nyújt a termékek és eszközök kipróbálására is, hogy jobban megértsük, melyek felelnek meg leginkább az igényeinknek és elvárásainknak. A szakvásáron szerzett új kapcsolatok hosszú távú hasznot hozhatnak, ha később szakértők segítségét keresnénk egy-egy projekthez.