Izgalmas programokat kínált a 8. Globális Fenntarthatósági Divathét

2024. 06. 16., 18:10
programajánló
372
By

A GSFW egyedülálló éves globális esemény, amely nemzetközi konferenciát, workshopokat, sajtókonferenciát, divatbemutatókat, valamint a fenntartható és körforgásos divatnak szentelt kísérő rendezvényeket egyesít. A tapasztalt, magasan képzett szakemberek és nemzetközileg is ismert tervezők mellett – akik példaképként szolgálnak ezen a területen – mindig van hely a kreatív fiatal. tehetséges, feltörekvő szakemberek és tervezők számára, idén például a WORTH Partnership Project néhány győztese a Milano Design Week után a 8. GSFW-n is lehetőséget kapott a bemutatkozásra.

Az elmúlt nyolc év alatt a GSFW Tanácsadó és Végrehajtó Bizottsága ismert külföldi szakemberekkel bővült, és létrejött a nagykövetek hálózata is, hogy tovább növelje a GSFW hatékonyságát és globális elérését Ázsiától Ausztráliáig. Méltán nevezik ma már a külföldi szakemberek a GSFW-t Közép-Európa legfontosabb fenntarthatósági divathetének.

A 8. GSFW egyik kiemelt budapesti eseménye a „Fenntartható és körforgásos divat: A hagyományoktól az innovációig” című nemzetközi konferencia volt június 6-án a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában.

VOSZ