Újranyitja kapuit a Veganeeta Home

2023. 05. 21., 16:05
Gasztrohírek
17111
By Gusto

Veganeeta Ancsi étterme június 3-tól új kínálattal és megújult hangulattal vár mindenkit egész évben Balatonalmádiban.

A Veganeeta Home az elmúlt 5 évben olyan népszerű lett a hazai és külföldi turisták körében, hogy a tulajdonos új helyre költöztette csapatát, és június 3-tól új helyszínen, megújult kínálattal jelentkezik Balatonalmádiban.

Dr. Árvai Anita tulajdonos (Fotó: Szebényi Éva)

„Az alapkoncepció természetesen megmaradt, az ételeink és az italaink továbbra sem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, elkötelezett hívei vagyunk az egészséges és fenntartható étkezésnek. Hitvallásunk, hogy a növényi alapú táplálkozás nemcsak ízletes és változatos lehet, hanem hozzájárulhat a környezetünk és az egészségünk védelméhez is” – hangsúlyozta Árvai Anita, a Veganeeta Home tulajdonosa. 

A megújult Veganeeta Home még nagyobb kínálattal, változatos étel- és italválasztékkal, esztétikusabb és még tágasabb, harmonikusabb környezetben várja vendégeit, legyen szó reggeliről, ebédről, vacsoráról, esetleg céges vagy családi rendezvényről. A külső megújulás mellett a belső értékekre is figyeltek a tervezéskor, így a friss, helyi és minőségi és szezonális alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök, fűszerek stb.) használata kiemelt szerepet kap az étlap összeállításakor. 

Kedvencünk a régi étlapról

A megnyitó napjára különleges specialitásokkal készül a vegán háziasszony és csapata: a spárgakrémlevest például színes, nyár eleji virágesővel kínálják, de akár a Tom Yum levest is megkóstolhatjuk, sőt lesznek ördögszekér mignonok vörös curry-be mártva, és Focaccia per tutti is, krémes csicseriborsóval és roppanós tavasszal. Ugye milyen izgalmasan hangzik? 

Név: Veganeeta Home
Cím: 8220 Balatonalmádi, Dr. Óvári Ferenc utca 72.
Web és asztalfoglalás: https://veganeeta.com/bolt/ 

Mi amúgy a régi helyet is nagyon szerettük. Ezt írtuk róla korábban:

Belezúgtam ebbe a vagány vegán hamburgerbe