Letiltották a Gabko chilit egy étteremben
Az Il Treno pizzahálózat séfje azt posztolta Facebook oldalán, hogy nem engedik megkóstoltatni új pizzáját, mert olyan erős rajta a chili szósz.
Nagy Gábor nagymarosi őstermelő termékéről, alias Gabko chiliről van szó, amely olyan erős, hogy a vezetőség megtiltotta a pizza forgalmazását.
"A séf szerint tényleg brutális az íze, de pont ez volt a cél. A főnökei viszont úgy döntöttek, hogy nem engedik étlapra a különlegesen pikáns pizzát - még annak ellenére sem, hogy az éttermekbe már kikerült az extra chillis kapszula" - írja a doktorrgodeny.hu
Maga Nagy Gábor így reagált a hírre a Facebookján:
"Most kaptam az infót, hogy a szószom túl erős lett és a felszolgálását megtagadták az IL Trenoban. A GaBko Chili az fűszer, nem ketchup, tehát nyugodtan lehet hígítani, ha túl erős.
A séf megrendelése szerint állítottam össze egy kizárólag az IL Treno számára készült extraerős szószt. Ezeket fiolákban küldtem, így már valóban nehéz visszahigítani, mert munkaigényes, de kértem a vezetőséget, hogy azért ne dobják már ki az egyik legjobb munkám. :)
Nem tudom, mi lesz a döntés, de látom a Facebookon, hogy aki titkos alapanyaggal kéri a pizzát az étteremben vagy az iltreno.hu oldalon kiszállítással, az még megkapja. Szeretném, ha így is maradna!
Extra erőset kértek, azt kaptak! Lehet, hogy ez mindenkinek mást jelent?" :D
KAPCSOLÓDÓ CIKK