Digitális Európa Program: Információs Nap december19-én

2023. 12. 17., 11:05
programajánló
652
By

„A tájékoztató rendezvényt csak néhány nappal előzi meg az Európai Bizottság központilag szervezett DEP Info Day eseménye. Az ezen elhangzott előadásokat, információkat feldolgozzuk, tapasztalatainkat összegezzük és online rendezvényünkön első kézből ismertetjük a résztvevőkkel a DEP aktualitásait, prioritásait, csak úgy, mint a jelenlegi DEP és önerő pályázati felhívásait, mindezt gyakorlati megközelítésben” – ígérik a szervezők.

A program online formában kerül megrendezésre, Microsoft Teams alkalmazáson keresztül.
Dátum: 2023. december 19. kedd, 10:00–12:00

A tervezett program:
– Általános és aktuális DEP információk és a munkaprogram-módosítással kapcsolatos fejlemények – Nyisztor Tamás, DEP programbizottsági tag (Miniszterelnöki Kabinetiroda)
– Aktuális DEP kiírások; miért és hogyan érdemes pályázni; ki és hogyan tudja segíteni a pályázókat? – Dászkál János, vezető projekt menedzser, DEP NCP (Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft.)
– Az önerő-támogatás lehetősége, általános jellemzői, valamint a korábbi önerő- és előkészítési támogatások tapasztalatai - Nowackiné Tóth Katalin, kormánytisztviselő (Közvetlen Uniós Források Osztálya, Területfejlesztési Parlamenti Államtitkárság, Miniszterelnökség)
– A DEP NCP-k nemzetközi hálózatával együttműködésben „DEP NCP Network - DEP4All” címmel beadott közös EU pályázat és az abban foglalt koncepció bemutatása, az MFOI ebben betöltött szerepe és a következő lépések – Dászkál János, vezető projekt menedzser, DEP NCP (Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft.)
– Kérdések és válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezését az alábbi linkre kattintva küldheti el:

          REGISZTRÁCIÓ

A rendszer automatikusan visszaigazolja a részvételét, mely e-mail az online rendezvény belépéséhez szükséges linket is tartalmazza. Bejelentkezés az online platformra 09:50-től. Kérdéseit a depncp@mfoi.org e-mail címen teheti fel.