Fiatal vállalkozóknak játszik a NAV Pénzügyőr Zenekara

2023. 11. 13., 20:40
programajánló
430
By

A Fiatal Vállalkozók Hete immár másfél évtizede inspirálja fiatalok ezreit, hogy vállalkozást alapítsanak, vagy fellendíthessék karrierjüket. Az idei rendezvénysorozat minden eddiginél több helyszínen várja az érdeklődőket: Budapesten, Győrben, Zalaegerszegen, Pécsett, Szolnokon, Békéscsabán, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Székesfehérváron. A részvételhez regisztrálni kell, de részvételi díjat nem kell fizetni. 

A résztvevők több helyszínen találkozhatnak a NAV kollégáival és előadóival, tájékozódhatnak többek között a NAV Mentor Programjáról. A budapesti központi helyszínen a NAV szóvivője, dr. Kis Péter András vezeti az izgalmasnak ígérkező kerekasztal-beszélgetést a márkaépítésről.

A NAV évek óta partnere az eseménynek és folyamatosan fejleszti a vállalkozók támogatását, tájékozódását segítő csatornáit. Ez alkalommal is a legismertebb márkák tulajdonosai és vezetői fognak össze, hogy inspirációval és tudással segíthessék a magyar fiatalokat. Az előadók és partnerek maguk teszik lehetővé, hogy az egész országban ingyenes lehessen a program az érdeklődők számára. A NAV partnerségének nem titkolt célja az adótudatosság erősítése és a jogszerű közteherviselés támogatása a fiatalok körében. Idén a Pénzügyőr Zenekar koncertjével egy értékes kulturális hagyományt is bemutat a közönségnek a hivatal.

Az országos rendezvénysorozat programja és a regisztráció is elérhető a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon, ahol az érdeklődők kedvükre válogathatnak a Karrier és Üzleti Show széles programkínálatából. (NAV)