JVSZ Economy Brunch

2024. 01. 04., 21:10
programajánló
747
By

Az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb témája egyértelműen a mesterséges intelligencia, amely nem csupán mindennapi életünket, de cégünkhöz való viszonyunkat és üzleti gondolkodásunkat is alapjaiban befolyásolja. Megváltoznak a mindennapi szokásaink, az információ feldolgozásunk, a döntéshozatalunk, a működésünk, az egymással való kapcsolattartásunk, és természetesen várhatóan az üzleti életre is nagy kihatással lesz az AI terjedése.

Az esemény során átfogó képet kapunk a mesterséges intelligencia és a digitalizáció jelenlegi trendjeiről, lehetőségeiről, kihívásairól.

Időpont: 2024. január 18. (csütörtök) 8:30 - 11:00

Helyszín: Hotel Vision Budapest (1056 Budapest, Belgrád rkp. 24.)

PROGRAM:

8:30 - 9:00 – Érkezés, regisztráció, networking.

9:00 - 9:10 – Köszöntő: Jancsa-Pék Judit, LeitnerLeitner, partner és az Átlátható Pénz-, Adóügyek és Jog Szakmai Fórum elnöke.

9:10 - 9:30 – Nyitóelőadás: Mire használja a NAV a digitális megoldásokat és a mesterséges intelligenciát? Tóth Péter, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, elnöki főtanácsadó – felkérés alatt.

9:30 - 9:50 – Szakmai előadás: Mi is az a mesterséges intelligencia és hogyan használjuk fel az üzleti életben, a cégvezetésben? Besztró Szabolcs, Billingo, stratégiai és operatív igazgató.

9:50 - 10:30 – Kerekasztal beszélgetés – interaktív tapasztalatcsere Kihívások és lehetőségek – mit hoz az AI és a digitális megoldások.

Moderátor:

Szabó Viktor, VGD Hungary, adó- és bérszámfejtési igazgató.

Résztvevők:

Antal Lajos, kiberbiztonsági szakértő,

Dr. Firniksz Judit, PPKE Versenyjogi Kutató Központ, kutató és Vodafone Magyarország, Senior Regulatory Counsel,

Jancsa-Pék Judit, LeitnerLeitner, partner,

Dr. Kelemen Dániel, LL.M, PwC, ügyvéd, irodai tag,

Dr. Szabó Orsolya, InvestCEE LegalTech Consultancy alapító és vezető, innovatív jogász, legaltech tanácsadó.

10:30 - 11:00 – Q&A, programzárás, networking.

VOSZ