Még két napig jelentkezhetnek a hazai startupok a Startup Világbajnokság elődöntőjére

2023. 11. 08., 20:10
programajánló
451
By

Budapest újra a startupok versengésének középpontjába kerül, a Pozi.io magyar alapítású nemzetközi innovációs platform november 16-án rendezi meg a Startup Világbajnokság budapesti fordulóját. Ez a megmérettetés olyan fiatal tehetségeknek kínál lehetőséget, akik nem csupán innovatív ötleteiket és technológiai fejlesztéseiket akarják bemutatni, de nemzetközi kapcsolataikat is szeretnék fejleszteni.

A Startup Világbajnokságot a San Francisco-i székhelyű Pegasus Tech Ventures alapította, mára 80 országban vált a startup vállalkozások legnagyobb megmérettetésévé. A verseny évről évre vonzza a startupokat, a fődíj – 1 millió dolláros befektetés – igazi ösztönzést jelent a tehetségeknek. Magyarországon idén már az állami startup program, a HSUP legjobbjai is bemutatkozhatnak a budapesti elődöntőn.

A rendezvény helyszínéül a startupok közösségi pontját, a Create 26-ot (Király utca 26.) választották a szervezők, ahol rendszeresen találkoznak a hazai innovátorok.

Kovács Roland, a Pozi.io CEO-ja szerint a hazai startup ökoszisztéma egyik legnagyobb megmérettetésén, november 16-án a bemutatkozó prezentációk mellett befektetői kerekasztal-beszélgetés és networking is szerepel a programban.