Modern Gyárak Éjszakája: még várják a vállalkozások jelentkezését

2023. 10. 30., 12:22
programajánló
603
By

A rendezvény felhívja a figyelmet azokra a hazai gyárakra és üzemekre, amelyek képesek az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni – olvasható a Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleményében.

„Örömmel tapasztaljuk, hogy a lakosságot és ezen belül a fiatalabb generációt is egyre inkább érdekli a hazánkban működő vállalkozások tevékenysége, hiszen így tapasztalattal és tudással gazdagodhatnak. A tavalyi évben online és offline formában már összesen 13 500 fő vett részt programjainkon” – emelte ki Szabados Richárd, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A tavalyi évben országszerte 73 gyár csatlakozott, összesen 49 személyes gyárbejárás, illetve 34 online bemutatás során engedtek betekintést a kulisszák mögé.

A programsorozat 2020 óta online és offline formában egyaránt elérhető. A virtuális gyárlátogatással és az online bemutatókkal elérhetővé vált, hogy egyetlen este alatt több, akár az ország két legtávolabbi pontján lévő gyárat is megnézhet az érdeklődő közönség.

A vállalkozások az eseményre még van lehetőségük jelentkezni. A csatlakozás részleteiről és a regisztrációról további információk a Modern Gyárak Éjszakája hivatalos honlapján érhetők el, ahol a résztvevő gyárak listája és azok bemutatói is megtekinthetők.