Jön, jön, jön a nagy pezsgőkonferencia

2020. 08. 01., 14:57
Buborékláz
3907
By

A tavalyi nagysikerű indulás után, szeptember 3-án idén is megrendezik a Pezsgőkonferenciát.

Újdonság, hogy a plenáris rész, tehát az előadások sora és a kerekasztal vitája után Pezsgőünnep néven izgalmas kulináris élményben is része lehet a résztvevőknek.

A szervezők idén is izgalmas előadásokat, parázs vitákat és exkluzív kóstolókat ígérnek. A már online elérhető tematikából kiderül, hogy valóban neves hazai és nemzetközi előadókra számíthatunk, a kerekasztal címe („Emelkedő buborék – Habzó trendek a világban”) és előadói pedig szintén sok érdekességgel kecsegtetnek.

Pezsgőünnep

A szervezők a konferenciát követően minifesztivál keretein belül Etyekre varázsolják Champagne és a hazai pezsgővilág remekeit.

A kóstolók mellé az italokhoz komponált, mennyei ízeket kínálnak sztárséfjeiknek köszönhetően, hogy hangulatos zene mellett élvezhessük a naplementét az etyeki szőlős környezetben. Ez a program a konferencia résztvevői számára ingyenesen elérhető és külön is lehet rá jegyet vásárolni.   

Az etyeki Rókusfalvy Birtokon megrendezendő esemény tematikája már elérhető és a jelentkezés is elindult a pezsgokonferencia.hu oldalon.