Ilyen lesz Magyarország első borturisztikai kiállítása

2019. 02. 17., 09:54
Egyéb
9505
By

Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest, Vajdahunyadvár - Jó ételek? Különleges helyszín? Érdekes program? Kiváló BOROK?

Íme Magyarország első borturisztikai kiállítása! A tematikus kiállítás középpontjában a borturisztikai szolgáltatások bemutatása, megismertetése áll.

Február 23-án BorÉRT címmel a KOCCINTAS.HU és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum szervezésében, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmai partnerségével valósul meg Magyarország első borturisztikai tematikus napja, ahol pincészetek, szállásadók, gasztronómiai szolgáltatók, önkormányzatok mutathatják be kulturális, gasztronómiai és turisztikai kínálatukat, attrakcióikat.

A BorÉRT helyszíne a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, amely már számos, a borhoz kapcsolódó eseménynek adott nagy sikerrel otthont. A BorÉrt programjának része egy konferencia is, ahol szakértő előadók segítenek a borturizmus szerteágazó területén eligazodni. A résztvevők a sikeres borturizmus megvalósításának gyakorlati kérdéseiről, innovatív megoldásokról cserélik ki tapasztalataikat, de szó lesz a felelős borfogyasztásról is.

A BorÉrt kiállítás kiemelt meghívottja a Pannon Borrégió, de a kiállításra külhoni magyar borászatokat is várnak a szervezők.

Programok, előadók részletesen itt.

(forrás: MTI)