Meg lehet enni az erdőt
Fekete berkenye, homoktövis, boróka, ibolyalikőr, szarvashús, moha, sóskaborbolya és dohány.
Az erdő inspirálta fogyasztható növények, gombák, gyümölcsök és az erdőben található állatok inspirálták a High Note SkyBar csapatát, akik igazi kuriózummal álltak elő az őszi-téli időszakra: erdőt varázsolnak a belváros fölé.
Senki ne féljen a világ egyik legjobb hoteljének tetejére liftezni; a koncepció része volt, hogy megközelíthetővé és árban is elérhetővé teszik a kínálatot.
Mindezt márciusig a fagyos vadon által ihletett enteriőrben élvezhetik a munka után lazulni vágyók vagy a bulinegyedbe tartók az Aria Hotel Budapest tetején, a Bazilika szomszédságában.
A koncepció szerint a fagyos vadon 13 koktélba, 8 főételbe és 4 desszertbe fogalmazva elevenedik meg.
Kövér Gergely chef, Szabó Zsuzsa cukrász és Anger Borbála barmanager és csapata ezúttal is szoros együttműködésben komponálták az ízeket, hogy meglepjék a vendégeket, ugyanakkor a klasszikusabb ízeket keresők kedvére is tegyenek.
A középpontban a koktélok állnak, az ételek ezekre reflektálnak, kiegészítik az italokat.
A tálalás sem mindennapi: a koktélokat lámpásban, csuporban, hordóban szolgálják fel, a lazac fenyőággal marinálva érkezik, a kacsamell mellé tőzegáfonyát készít a chef, az Aria Hotel Budapest panoráma terasza pedig márciusig örökzöld szigetté, erdővé változik.