Meg lehet enni az erdőt

2017. 11. 21., 10:03
Egyéb
10400
By

Fekete berkenye, homoktövis, boróka, ibolyalikőr, szarvashús, moha, sóskaborbolya és dohány.

Az erdő inspirálta fogyasztható növények, gombák, gyümölcsök és az erdőben található állatok inspirálták a High Note SkyBar csapatát, akik igazi kuriózummal álltak elő az őszi-téli időszakra: erdőt varázsolnak a belváros fölé.

Lápok gyümölcse

Senki ne féljen a világ egyik legjobb hoteljének tetejére liftezni; a koncepció része volt, hogy megközelíthetővé és árban is elérhetővé teszik a kínálatot.

Vörös folyó

Mindezt márciusig a fagyos vadon által ihletett enteriőrben élvezhetik a munka után lazulni vágyók vagy a bulinegyedbe tartók az Aria Hotel Budapest tetején, a Bazilika szomszédságában.

Tas

A koncepció szerint a fagyos vadon 13 koktélba, 8 főételbe és 4 desszertbe fogalmazva elevenedik meg.

Kövér Gergely

Kövér Gergely chef, Szabó Zsuzsa cukrász és Anger Borbála barmanager és csapata ezúttal is szoros együttműködésben komponálták az ízeket, hogy meglepjék a vendégeket, ugyanakkor a klasszikusabb ízeket keresők kedvére is tegyenek.

A középpontban a koktélok állnak, az ételek ezekre reflektálnak, kiegészítik az italokat.

Anger Borbála

A tálalás sem mindennapi: a koktélokat lámpásban, csuporban, hordóban szolgálják fel, a lazac fenyőággal marinálva érkezik, a kacsamell mellé tőzegáfonyát készít a chef, az Aria Hotel Budapest panoráma terasza pedig márciusig örökzöld szigetté, erdővé változik.

Hajnali dér