Végre szuper bisztrókaját ehetünk a Velencei-tónál is

2020. 07. 27., 22:10
Étterem
9207
By

Miközben a Balatonon az utóbbi években gombamód szaporodnak az igényesebb éttermek, bisztrók, kávézók, fagyizók, borteraszok, delikátboltok, a Velencei-tó környékén még nem tört ki a gasztroforradalom.

Ha az ember körbetekeri a tavat, még olyan helyet is nehezen talál, ahol iható kávét főznek. Az elmúlt hétvégén végre olyan bisztró nyílt meg a nagyközönség előtt, ahol árnyat adó napvitorlák alatt ehetünk kemencében sült, kovászos ciabattából készült szendvicseket, burgereket, grillezett kolbászokat és sajtokat.

Az Agárdi Pálinkafőzde eddig is rendezett pálinkasorra felfűzött ebédeket és vacsorákat előre egyeztetett időpontban csoportoknak, mostantól azonban pénteken és szombaton bejelentés nélkül is beállíthatunk az agárdi Sreiner tanyára, ha könnyed, ámde minőségi alapanyagokból készült bisztrókajára vágyunk.

Az Agárdi Bisztró terasza az említett két napon délelőtt tíztől este tízig tart nyitva, ha biztosra akarunk menni, érdemes helyet foglalnunk telefonon.

Néhány példa az étlapról: kovászos kenyér kencékkel (kolbászzsír, fűszeres házi zsír, zöldfűszeres vaj) két főre 1600 Ft, a napi leves 950 Ft, BBQ tarja kovászos ciabattában 2100Ft, agárdi burger kovászos ciabattában 2200Ft, házi kolbász kovászos ciabattában 2100 Ft.

Fotók: Agárdi Bisztró