Októberben kell étterembe menni

2022. 09. 21., 15:05
Gasztrohírek
13631
By Gusto

Októberben ismét 11 napon át várják az ország kiváló éttermei az eseményre összeállított 3 fogásos, fix árú menüsoraikkal a vendégeket. 

Akik most előzetesen asztalt foglalnak, azok október 6. és 16. között országszerte mintegy 130 étteremben élvezhetik a különleges alapanyagok és igényes fogások kínálatát. A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet foglalni, amit érdemes időben megtenni, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek csak korlátozott számban lesznek elérhetőek.

2022. október 6. és 16. között mintegy 130 étterem részvételével ismét megrendezésre kerül az Országos Étterem Hét. A programban 11 napon keresztül várják a vendégeket az éttermek 3 fogásos menüsorai, jellemzően az adott étterem repertoárja legjavát képviselve. 

A menüárak három kategóriába sorolhatók. A vendéglátóhelyek egy része 4.900 Ft-tól, a prémium kategória indulói 6.900 Ft-tól, míg az exkluzív besorolású éttermek 9.900 Ft-tól kínálják a 3 fogást, szervízdíjjal együtt.

Mindezeken túl a résztvevő éttermek egy része szintén kedvező, kiegészítő felár ellenében még szélesebb választékkal készül azoknak, akik mélyebben is megismerkednének egy-egy konyhával.

Egyes esetekben kifejezetten ritka és különleges fogások is bekerülnek a kínálatba, így összességében az Étterem Hét kínálata magasabb színvonalú, mint valaha. 

További információk: www.etteremhet.hu

Fotók: gusto.hu