Lúdas Matyi szellemi örököseit várják Etyeken

2021. 11. 02., 20:44
Gasztrotúra
15991
By Gusto

November 13-án a már hagyományos LIBADALOMmal jelentkeznek az etyekiek a Gasztrosétányon. Már 10.00 órától várják a libás étkek az újbor szerelmeseit és Lúdas Matyi szellemi örököseit, akik szeretnének részt venni a libafutamon. 

Az őszi időszakra varázslatos színekbe öltözött Gasztrosétány azonban nem csak az ízlelőbimbókat vonzza, hiszen számos egyéb szabadidős, kirándulós program közül is választhatunk. A leghíresebb ezek közül nyilvánvalóan a Libafutam, amelyre idén is a helyszínen nevezhetnek Lúdas Matyi szellemi örökösei akár saját, akár a szervezők biztosította „tuninglibával”.

A feladat ezúttal is az, hogy tollas barátunkat – az őket maximálisan óvó szabályok betartásával – végig tereljük a szőlőtőkék határolta EtyekRingen! 

A nézők szavazhatnak is majd az eredményekre, nyertesekre. Az élő tippjátékon helyesen voksolók között pedig ínycsiklandó etyeki ajándékokat sorsolnak majd ki a szervezők, akik már alig várják, hogy Gőgös, Gúnár, Gedeon és Pötyi közül melyik szárnyas barátunk lesz a befutó.

Ebben az időszakban valóban varázslatos tud lenni egy etyeki kirándulás is, amelyhez e-bike-ot is bérelhetünk, hogy azon barangolhassuk be a környéket. 

Forrás: Etyeki Piknik / Gasztrosétány