A farmtól az asztalig

2019. 03. 22., 16:40
Gourmet
3723
By

A Budapest Marriott Hotel nyolc hétig tartó felújítási munkálatokat követően nyitotta meg újragondolt éttermét, a DNB Budapestet.

A „farmtól az asztalig” koncepció jegyében modern magyaros étteremként pozícionált DNB összhangban van napjaink helyi ételeket előnyben részesítő trendjével, amit nyugalmat sugárzó, prémium anyagokból építkező belső kialakítás és páratlan dunai kilátás egészít ki.

A megújult étterem dizájn tekintetében a hotel belsőépítészetét követi, amelynek elemeit a Bauhaus stílus és kubista műalkotások ihlették, és amelyek a közösségi terek páratlan otthonosságát biztosítják.

A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtotta páratlan dunai panoráma.

A DNB Budapest a „farmtól az asztalig” koncepció jegyében helyi hozzávalókból készült, modern, magyaros ízeket kínál, és neves magyarországi borrégiók borait mutatja be.

Az új koncepciót a Budapest Marriott Hotel csapatához 2019 év elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf vezették be.

A 210 fő befogadására képes, egyedülálló panorámát nyújtó DNB Budapest nevét a Duna közelsége inspirálta, és így az étterem elhelyezkedését szimbolizálja. Az étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral.

A DNB étteremmel egyidőben debütált a Budapest Marriott Hotel megújult bárja, a Liz and Chain is. A Liz and Chain reggelivel és ebéddel, különleges korlátlan délutáni pezsgőfogyasztással és koktélválasztékkal várja a látogatókat.

Emellett számos exkluzív esemény, így például kóstolók, teraszpartik és teadélutánok is várják majd a vendégeket.