Hamarosan Egerben is kapható Magyarország legjobb pizzája

2020. 05. 28., 12:13
Gourmet
4420
By

Az encsi Dudás testvérek zseniális pizzája mostantól Egerben is elérhető lesz.

Az örömhírt a magyarkonyhaonline osztotta meg a világgal.

Macsinka János séf által, a Macok bisztróval párhuzamosan üzemelő Brumbrum eddigi formájában megszűnik, és nyár közepén Pizza, Brumbrum, Világbéke néven nyit ki újra.

„Felmerült bennünk, hogy valami közérthető, klasszikus dologra lenne szükség Egerben. Ekkor ugrott be a jó pizza, mint lehetőség. Amikor nemrég az encsi Anyukám mondta éttermet és a Pizza, Kávé, Világbéke pizzázót vezető Dudásék itt vacsoráztak, akkor meséltem nekik az elképzelésemről” – mondta a Magyar Konyhának az előzményekről Macsinka.

Dudás Szabolcs megerősítette a hírt. „Tudtuk, hogy a Világbéke jó koncepció, de a karantén ideje alatt Budapesten is bizonyítani tudtuk ezt: nagy sikere volt a pizzáinknak. Tartottunk a helyzettől, de úgy érzem, jól fogadtak minket – holnap viszont egyelőre elköszönünk a fővárostól. Janiéknál teljesen véletlenül kötöttünk ki – náluk már nyitva volt a terasz, így oda mentünk át a családdal vacsorázni. Akkor és ott mondta el, hogy neki a pizza jár a fejében. Összeállt a kép, hisz ezer éve ismerjük egymást, kölcsönös a bizalom. Ugyan a jövőben Budapesttel is vannak még terveink, de először Egerbe visszük el a Világbéke pizzáit."

Fotók forrása: Pizza, Kávé, Világbéke facebook / Szindbád az Utazó