Etyeki Piknik két keréken

2022. 08. 28., 07:13
Programajánló
9553
By Gusto

Programok két keréken, nem csak bringásoknak!

Az Etyeki Piknik 12 következő állomása, a Szeptemberi Pedálbár - a mindenki által ismert és kedvelt gasztronómiai és kulturális programok mellett – ezúttal a kerékpárosoknak szentel extra figyelmet. Aki teheti, annak érdemes kipróbálni az új kerékpárutat és már drótszamárral érkezni Etyekre, ahol lesz szervezett dűlőtúra és bicikli szépségverseny is!

Mint azt már megszokhattuk, az Etyeki Piknik 12 keretein belül minden hónapban valami új, izgalmas tematikával jelentkeznek az etyekiek, nem lesz ez máshogy az ősz első hónapjában, szeptember 3-án sem, amikor is kétkeréken jön a következő rendezvény, ez lesz a Szeptemberi Pedálbár!

Nem is olyan rég adták át az Etyeken is áthaladó Budapest – Balaton kerékpárút helyi szakaszát, amelyet a környékbeli bringások már nagy megelégedéssel használnak egy ideje. Valóban csodás útvonalon halad Etyek felé ez a drótszamarak számára készült útvonal, tehát érdemes akár már a helyszínre is biciklivel kirándulni. A helyiek a hagyományos étel- és italkínálat, valamint kulturális és zenei programokat ezúttal kerékpáros programokkal színesítik majd. Lesz szervezett dűlőtúra – amelyhez akár helyben is bérelhetünk magunknak és a családnak vagy barátoknak e-bike-ot – de még bicikli szépségversenyen is izgulhatunk majd. 

Forrás: Etyeki Piknik