Két kihagyhatatlan HR-konferencia novemberben

2022. 10. 19., 14:12
programajánló
802
By

Új EU-s irányelvek a Munka Törvénykönyvében – Mindenkit érint!

– Időpont: 2022. november 9.
– Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98

Az irányelvek alapján módosított magyar munkajogi szabályozásnak való megfelelés adminisztratív terhei várhatóan jelentősek lesznek.

Az Európai Unióban alkalmazandó átlátható és kiszámítható munkafeltételekről szóló 2019/1152-es irányelvvel összefüggésben fel kell hívni a figyelmet a munkáltató által nyújtandó tájékoztatás részletesebb tartalmára. Ezen túlmenően jelentősen bővül a külföldi foglalkoztatás esetén nyújtandó tájékoztatás tartalma is, továbbá a tájékoztatás nyújtásának határideje is lerövidül. A próbaidő és a másodállás létesítésének feltételei is módosulnak, és a kötelező képzésre vonatkozó szabályok is pontosításra kerülnek.

A szülők és a gondozók vonatkozásában a munka és a magánélet közötti egyensúlyról szóló 2019/1158-as irányelv kiterjeszti a gyermekgondozással kapcsolatos távollétek körét.

A magyar átültető jogszabály előre láthatóan továbbá tartalmazni fog olyan szabályokat is, amelyek nem az irányelvek átvételéhez kapcsolódnak, természetesen ezeket is ismertetjük.

Jelentkezés: https://www.hrportal.hu/munkajog-2022/

A VOSZ tagjai a részvételi díjból 15 százalék kedvezményt kapnak, ami a megjegyzés mezőbe írt „VOSZ15” kóddal érvényesíthető.

HRGPS avagy miben rejlik a HR jövője

– Időpont: 2022. november 16.
– Helyszín: Magnet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 9.

A rendezvény célja, hogy valódi, naprakész tudást osszon meg a résztvevőkkel és értéket teremtsen a HR szakmában, mivel mi magunk is kíváncsiak vagyunk a konkrétumokra.

Az egynapos programban rengeteg érdekes újdonságot, trendeket hallhattok inspiráló előadók tapasztalataiból merítve, magatokkal vihettek ötleteket és megoldási javaslatokat.

A nap folyamán minden olyan fontos kérdéssel foglalkozunk, amely segíti a HR területen dolgozó kollégák jövőbe mutató munkáját, lesz lehetőség kérdések megvitatására és tapasztalat cserére.

A nap folyamán választhattok az előadások közül és a szünetekben lehetőség van a régi ismerősökkel és új kollégákkal, piaci szereplőkkel is megismerkedni.

Zárásképp pedig meglepetésvendéggel is készülünk és értékes nyeremény várnak rátok a nap végén a sorsoláson, kellemes italok kíséretében.

„Vértezd fel magad 2023-ra! Töltsünk együtt egy igazán hasznos napot, legyél része a fejlődésnek!”

– Jelentkezés: https://www.hrportal.hu/hr-gps-2022/

A VOSZ tagjai a részvételi díjból 15 százalék kedvezményt kapnak, ami a megjegyzés mezőbe írt „VOSZ15” kóddal érvényesíthető.